Hudiksvall

Hudiksvall är Hälsinglands största tätort med drygt 15 000 invånare, väldigt fint belägen vid vattnet längst in i Hudiksvallsfjärden. Grannen Nordanstig i norr har också en fin kuststräcka, och hela trakten är precis så vild och vacker som man kan förvänta sig av norra Hälsingland, med skogar, höga kullar, gröna somrar och vita vintrar. Tätorterna har legat här länge och bjuder på massor av äldre charm jämte moderna näringsliv och rika kultur- och föreningsliv. Kommunikationerna är goda i hela regionen, med buss, tåg, E4:an och flera riksvägar.

Din lokala mäklare i Hudiksvall

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 34 i Hudiksvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hudiksvall!

Boka fri värdering

Åsa Andersson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 34, 824 13, Hudiksvall

0650-487990

hudiksvall.fastighetsformedling@lansforsakringar.se

Våra bostäder

Visa alla 32 träffar

Villa - Hudiksvall

Första Parkgatan 7

Pris: 2 575 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 174 m2

Tomtarea: 740 m2

Bostadsrätt - Hudiksvall

Kolonivägen 11B

Pris: 675 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 55 m2

Bostadsrätt - Hudiksvall

Hudiksvägen 3c

Pris: 1 295 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 67,6 m2

Visning: Mån 26 Feb 16:30 - 17:00

Våra tjänster