Hudiksvall

Hudiksvall är Hälsinglands största tätort med drygt 15 000 invånare, väldigt fint belägen vid vattnet längst in i Hudiksvallsfjärden. Grannen Nordanstig i norr har också en fin kuststräcka, och hela trakten är precis så vild och vacker som man kan förvänta sig av norra Hälsingland, med skogar, höga kullar, gröna somrar och vita vintrar. Tätorterna har legat här länge och bjuder på massor av äldre charm jämte moderna näringsliv och rika kultur- och föreningsliv. Kommunikationerna är goda i hela regionen, med buss, tåg, E4:an och flera riksvägar.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 34 i Hudiksvall, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hudiksvall!

Boka fri värdering

Maya Sundlöf

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Våra bostäder

Visa alla 41 träffar

Villa - Iggesund

Trädgårdsmästargatan 1

Pris: 785 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 95 m2

Tomtarea: 775 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:00 - 13:45

Bostadsrätt - Hudiksvall

Djupegatan 26A

Pris: 750 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2

Boarea: 53 m2

Visning: Ons 29 Nov 16:30 - 17:00

Villa - Hudiksvall

Risslavägen 21

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 146 m2

Tomtarea: 360 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:30 - 12:15