Sandviken

Här arbetar vi med vad vi själva tycker är en fantastisk trakt att leva och verka i, tre ljuvliga små orter i södra delen av undersköna Gästrikland. Det är ett vilt, vackert och kontrastrikt landskap med höga kullar, djupa skogar och glittrande sjöar och vattendrag. Till exempel är det trångt på Sandvikens stränder vid Storsjön om sommaren, även om det annars är väldigt gott om plats här – vi är runt 50 000 personer sammanlagt i de tre kommunerna. Kommunikationerna är bra, med E16 och flera riksvägar, och förstås Bergslagsbanan med tät och bra tågtrafik.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hyttgatan 18 i Sandviken, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Sandviken!

Boka fri värdering

Våra bostäder

Visa alla 10 träffar

Kedjehus - Hofors

Furuvägen 17

Pris: 550 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 107 m2

Tomtarea: 448 m2

Visning: Ons 02 Aug

Bostadsrätt - Storvik

Centralvägen 38a

Pris: 275 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 74,9 m2

Visning: Tis 01 Aug

Villa - Sandviken

Årsundavägen 30

Pris: 1 200 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 5

Boarea: 150 m2

Tomtarea: 918 m2

Visning: Tis 01 Aug 15:00 - 15:30