Sandviken

Här arbetar vi med vad vi själva tycker är en fantastisk trakt att leva och verka i, tre ljuvliga små orter i södra delen av undersköna Gästrikland. Det är ett vilt, vackert och kontrastrikt landskap med höga kullar, djupa skogar och glittrande sjöar och vattendrag. Till exempel är det trångt på Sandvikens stränder vid Storsjön om sommaren, även om det annars är väldigt gott om plats här – vi är runt 50 000 personer sammanlagt i de tre kommunerna. Kommunikationerna är bra, med E16 och flera riksvägar, och förstås Bergslagsbanan med tät och bra tågtrafik.

Din lokala mäklare i Sandviken

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hyttgatan 18 i Sandviken, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Sandviken!

Boka fri värdering

Viktor Löf

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Hyttgatan 18, 811 30, Sandviken

026-271600

sandviken@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar

Bostadsrätt - Sandviken

Björkgatan 9

Pris: 475 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 41,5 m2

Visning: Fre 02 Mar

Villa - Sandviken

Brännargatan 2

Pris: 2 950 000 kr

Antal Rum: 7

Boarea: 240 m2

Tomtarea: 980 m2

Visning: Fre 16 Mar 12:00 - 13:00

Bostadsrätt - Sandviken

Agavägen 16c

Pris: 495 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 56 m2

Visning: Ons 28 Feb

Våra tjänster