Söderhamn

Finfina lilla Söderhamn har mycket som talar för sig, som vi som bor här vet väldigt väl. Stan har långa anor, faktiskt från medeltiden om man räknar tiden då platsen mest var hamn och handel. Kommunen omfattar ett vackert stycke Hälsingland, med en hel del kust. Centralorten Söderhamn ligger lite in i landet, men Bottenhavet följer efter och övergår i Söderhamnsån som flyter genom stan. Arkitekturen är blandad, de centrala delarna bjuder på pampiga stenbyggnader jämte charmiga träkvarter. Idag bor ungefär 12 000 personer i Söderhamn och ytterligare lika många i resten av kommunen. Kommunikationerna är bra med E4:an och förstås välfungerande kollektivtrafik både lokalt och regionalt.

Din lokala mäklare i Söderhamn

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmangatan 11 i Söderhamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Söderhamn!

Boka fri värdering

Besök oss

Köpmangatan 11, Söderhamn

0270-124 00

soderhamn@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 15 träffar

Villa - Söderala

Åkervägen 37

Pris: 1 175 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 124 m2

Tomtarea: 1 121 m2

Villa - Ljusne

Alavägen 3

Pris: 695 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 130 m2

Tomtarea: 1 048 m2

Bostadsrätt - Söderhamn

Norrtullsgatan 31 B

Pris: 375 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 61 m2

Våra tjänster