Hemse

Hemse är södra Gotlands centralort och öns näst största tätort med 1 700 invånare. Avstånden på Gotland är korta, och busstrafiken är väl utbyggd. Att resa med buss från Hemse till Visby tar ca en timma. Här finns en vacker vitputsad kyrka från 1200-talet med ett triumfkrucifix från 1100-talet. Den första onsdagen i oktober går marknaden Stortorgdagen av stapeln, och har så gjort i över hundra år nu. Söder om Hemse ligger halvön som avrundar Gotland, Storsudret, där personliga och ambitiösa restauranger och ett rikt kulturliv samsas med ett varierat landskap med naturbetade strandängar, alvarmarker och klapperstenstränder. I söder och väster reser sig kustklinterna dramatiskt ur havet. Lyft blicken och upplev det magiska ljuset. Har du tur får du se en havsörn cirkla högt ovanför.

Din lokala mäklare i Hemse

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 43, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hemse!

Boka fri värdering

Charlie Siltberg

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 43, 623 50, Hemse

0498-23 33 50

gotland@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 3 träffar

Gård - Klintehamn

Sanda Lilla Varbos

Pris: 200 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 0

Boarea: 0 m2

Areal: 2,799 ha

Gård - Klintehamn

Hejde Löves

Pris: 2 100 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 0

Boarea: 0 m2

Areal: 84 ha

Villa - Stånga

Burs Kärne 413

Pris: 1 850 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 86 m2

Tomtarea: 824 m2

Visning: Lör 03 Mar 10:30 - 11:00

Våra tjänster