Falkenberg

Halland är ett fantastiskt landskap, för det har så mycket kust. Falkenberg är inget undantag, här finns fantastiska sandstränder, kanske är Skrea strand den namnkunnigaste. Vår lilla stad är skönt belägen kring Ätrans utlopp i Kattegatt. Njut av Ätran när du är här, antingen du vill se den rinna fram genom gamla stan i Falkenberg eller du vill gå närmare och fiska lax. Fångsterna är goda i alla bemärkelser, liksom kommunikationerna inom kommunen och till kringliggande trakter. Här är vi precis mitt i Halland, så med hjälp av motorväg och järnväg ligger Storgöteborg i norr och Öresundsregionen i söder inom nära räckhåll.

Din lokala mäklare i Falkenberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

Boka fri värdering

Ewa Carlsson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

311 31, Falkenberg

0346-759500

falkenberg@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar

Villa - Falkenberg

Roskildevägen 7

Antal Rum: 6

Boarea: 181 m2

Tomtarea: 759 m2

Villa - Falkenberg

Illervägen 10

Pris: 3 275 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 153 m2

Tomtarea: 898 m2

Visning: Mån 02 Apr 14:30 - 15:15

Kedjehus - Falkenberg

Basfiolvägen 8

Pris: 3 425 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 125 m2

Tomtarea: 267 m2

Visning: Lör 24 Mar 10:00 - 11:00

Våra tjänster