Falkenberg

Halland är ett fantastiskt landskap, för det har så mycket kust. Falkenberg är inget undantag, här finns fantastiska sandstränder, kanske är Skrea strand den namnkunnigaste. Vår lilla stad är skönt belägen kring Ätrans utlopp i Kattegatt. Njut av Ätran när du är här, antingen du vill se den rinna fram genom gamla stan i Falkenberg eller du vill gå närmare och fiska lax. Fångsterna är goda i alla bemärkelser, liksom kommunikationerna inom kommunen och till kringliggande trakter. Här är vi precis mitt i Halland, så med hjälp av motorväg och järnväg ligger Storgöteborg i norr och Öresundsregionen i söder inom nära räckhåll.

Din lokala mäklare i Falkenberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

Boka fri värdering

Ewa Carlsson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Nygatan 37, 311 31, Falkenberg

0346-759500

falkenberg@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 15 träffar

Bostadsrätt - Falkenberg

Slåttervägen 16 B

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 105 m2

Visning: Lör 03 Mar 12:30 - 13:30

Bostadsrätt - Glommen

Fyrkarlens väg 10B

Pris: 1 495 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 92 m2

Bostadsrätt - Falkenberg

Betesvägen 6 D

Pris: 1 250 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 78 m2

Visning: Ons 28 Feb 16:30 - 17:30

Våra tjänster