Halmstad

Vad känner du till om Halmstad? Låt oss gissa – Tylösand, det fantastiska stadsbiblioteket som doppar tårna i Nissan, högskolan, fotbollsesset Fredrik Ljungberg och Gyllene Tider? Inte så illa för en halvstor residensstad (ungefär 60 000 invånare är vi) ljuvligt belägen vid vattnet i Laholmsbukten. Halmstad är en erkänt vacker stad som sprudlar av liv, allra mest under sommarhalvåret men långt ifrån bara då. Kommunikationerna inom kommunen och till och från Göteborg i norr och Malmö med omnejd i söder är mycket goda med både järnväg och motorväg, och flygplatsen trafikerar både Arlanda och Bromma flygplats.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Norra Station i Halmstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Halmstad!

Boka fri värdering

Andreas Ericsson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Norra Station, Halmstad

035-152800

halmstad@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 25 träffar

Bostadsrätt - Halmstad

Bissmarksgatan 5

Pris: 2 875 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 129 m2

Visning: Sön 03 Sep 11:00 - 12:00

Villa - Harplinge

Grönalundsvägen 4b

Pris: 2 450 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 140 m2

Tomtarea: 994 m2

Visning: Lör 02 Sep 14:00 - 15:00

Bostadsrätt - Halmstad

Torsgatan 3B

Pris: 2 450 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 110 m2

Visning: Lör 02 Sep 11:00 - 12:00