Kungsbacka

Visste du att på medeltiden hette Kungsbacka Koningsbakkae och var Danmarks minsta stad? Jodå. Men det var då, det. Nu är Kungsbacka varken danskt eller minst, däremot Sveriges bästa stad. Tycker i alla fall vi. Kungsbacka är Hallands nordligaste kommun, och centralorten ligger vackert nära havet, bara knappt tre mil söder om Göteborg. I kommunen bor runt 80 000 personer, varav cirka 20 000 i Kungsbacka. Här kan du bo riktigt bra, med god service, ett fantastiskt kustlandskap runt knuten och storstadsregionens alla möjligheter i bakfickan – inklusive väldigt bra kommunikationer, givetvis.

Din lokala mäklare i Kungsbacka

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 8 i Kungsbacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka!

Boka fri värdering

Philipp Bisping

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Södra Torggatan 6, 434 30, Kungsbacka

0300-32 33 44

kungsbacka@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Kungsbacka

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 40 träffar

Villa - Kungsbacka

Djursjövägen 4

Pris: 5 475 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 204 m2

Tomtarea: 4 331 m2

Bostadsrätt - Kungsbacka

Medikamentgatan 32

Pris: 2 175 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 77,2 m2

Visning: Tis 24 Apr 17:00 - 17:30

Villa - Åsa

Övre Villavägen 16

Pris: 3 975 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 115 m2

Tomtarea: 1 033 m2

Våra tjänster