Laholm

Laholm är till storlek och folkmängd ganska genomsnittligt, Sveriges 107:e till befolkningen räknat, med knappt 25 000 invånare. Men där slutar genomsnittligheten. Vår lilla stad är ovanligt fint belägen vid Lagans utlopp i Laholmsbukten, och erbjuder sådana finfina egenheter som Sveriges bästa laxfiske, bland landets bästa företagsklimat och (trumvirvel) Mellbystrand, Sveriges längsta sandstrand. Hela tolv kilometer lång är den! Kommunikationerna är väldigt bra, vi når regionala centra som Halmstad och Helsingborg på ett kick tack vare tåg och motorväg.

Din lokala mäklare i Laholm

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 13 i Laholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Laholm!

Boka fri värdering

Besök oss

Stortorget 13, Laholm

0430-68 64 70

laholm@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 6 träffar

Bostadsrätt - Båstad

Kustvägen m,fl

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 117 m2

Bostadsrätt - Laholm

Klövervägen 24

Pris: 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 72 m2

Villa - Mellbystrand

Grönatorgsvägen 45

Pris: 1 875 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 74 m2

Tomtarea: 798 m2

Våra tjänster