Åre

Åre kanske inte behöver så mycket till presentation, orten är trots allt känd världen över sedan många år. Den är överlägset störst bland fjäll- och alpinsportorter i Sverige och har som alpin nationalarena varit värd för två världsmästerskap och nära hundra världscuptävlingar – och ska stå värd för alpina VM igen 2019. Åre är dessutom väldigt populärt även på sommarhalvåret, då många kommer hit för att cykla, vandra, fiska och njuta av fjällvärlden. I tätorten Åre bor knappt 1 500 personer, men den gästas av nästan en halv miljon varje år. Vad du kanske inte visste om Åre är att gäster och besökare kommit och gått här sedan medeltiden, då pilgrimer från hela Europa stannade till här på sin vandring till Olav den heliges grav i Norge. Den moderna turismen började i slutet av 1800-talet, då folk sökte sig till Åre för den friska luftens skull. Kommunikationerna är bra, med E14, järnväg med region- och fjärrtrafik. Närmsta flygplatser är norska Værnes i Trondheim, och Åre Östersund Airport med trafik till Stockholm, Umeå och Luleå, samt internationell trafik under vintersäsongen.

Din lokala mäklare i Åre

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Årevägen 127 i Åre, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om aktiviteter och utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Åre!

Boka fri värdering

Anne Grabler

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Årevägen 127, 837 23, Åre

0647-51100

are@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 24 träffar

Gård - Järpen

Hasselbacken 5

Pris: 950 000 kr

Antal Rum: 0

Boarea: 90 m2

Areal: 0,8105 ha

Visning: Ons 04 Apr 16:30 - 17:00

Bostadsrätt - Åre

Tegefjäll. Brf Bäcksidan

Pris: 1 550 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 61 m2

Bostadsrätt - Åre

Tegefjäll. Brf Bäcksidan

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 87,5 m2

Våra tjänster