Östersund

I södern tror man gärna att Östersund ligger i norra Sverige, men se det stämmer inte! Östersund kallas Sveriges mittpunkt av en anledning, nämligen att det ligger precis mitt i landet. Östersund är en ung stad, grundad på 1700-talet, och blev inte en riktig stad förrän järnvägen kom hit för knappt 140 år sedan. Stan är vackert förlagd vid Storsjön (där det kanske bor ett odjur) mitt i majestätiska Jämtland. Arkitekturen är skiftande, dock aldrig jättegammal. Stan är byggd i ett rutnät av gator och branta gränder, som gör att man kan se ut över sjön från centrum. Näringslivet i Östersund präglas av småföretagande och handel. Kommunikationerna är mycket goda, med tåg, flyg, motorvägar och bra kollektivtrafik. Vintersport? Sveriges bästa alpinsportort Åre ligger så nära att du kan åka på dagsutflykt.

Din lokala mäklare i Östersund

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 3C i Östersund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Östersund!

Boka fri värdering

Christina Marktin

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Stortorget 3 C, 831 30, Östersund

063-51 78 30

ostersund@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 31 träffar

Villa - Svenstavik

Åvägen 3

Pris: 250 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 56 m2

Tomtarea: 1 235 m2

Rad-/Kedjehus - Lit

Östersundsvägen 2l

Pris: 1 900 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 113 m2

Tomtarea: 127 m2

Visning: Tis 27 Mar 17:30 - 18:15

Villa - Brunflo

Adjutantsvägen 27

Pris: 1 775 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 5

Boarea: 128 m2

Tomtarea: 721 m2

Visning: Tis 27 Mar 17:15 - 17:45

Våra tjänster