Vemdalen

Bor du här i trakten? Troligen inte. Detta är en av Sveriges glesaste platser sett till befolkningen, ungefär en person per kvadratkilometer bor det här i snitt. Man kan tycka att det är slöseri med ett så fantastiskt landskap, med sina dramatiska fjäll och dalar, skogar, vatten och vidder. Dessbättre får vi massor av besökare, tusen och åter tusen, som söker sig hit för att vintersporta varje år, jämte en hel del som vill ha fritidsboende här. Kommunikationerna är goda, med ett antal långa busslinjer. E45 drar förbi ganska nära.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vemdalsskalet Terrassvägen 2 i Vemdalen, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vemdalen!

Boka fri värdering

Leif Nyman

Mäklarassistent

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Vemdalen

0684-31000

vemdalen@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 18 träffar

Fritidshus - Klövsjö

Södra Björnvägen 17

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 90 m2

Tomtarea: 1 544 m2

Fritidshus - Vemdalen

Vemdalsskalet Karl Xi:s Väg 135

Pris: 5 750 000 kr

Antal Rum: 8

Boarea: 240 m2

Tomtarea: 1 547 m2

Fritidshus - Vemdalen

Östra Vargvägen 3

Pris: 2 900 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 148 m2

Tomtarea: 1 586 m2