Aneby

Här på småländska höglandet trivs vi väldigt bra, för orterna är små och mysiga, servicen och kommunikationerna är bra, det är lätt att ta sig fram över både korta och långa avstånd, och naturen är fantastisk. I lilla Aneby finns, för att nämna ett landmärke, Stalpets vattenfall, Sveriges högsta. Tjugo meter faller vattenmassorna vid den mäktiga vårfloden. Sedan är det skogarna, gärsgårdarna, de vindlande vägarna. Men tro inte att tillvaron enbart är stillsam här – nejdå, både näringslivet och kulturlivet ångar på med många spännande företag i olika storlek, ett sprudlande föreningsliv och förstås massor att se och göra.

Din lokala mäklare i Aneby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmansgatan 10 i Aneby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Aneby!

Boka fri värdering

Arne Gustavsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Köpmansgatan 10, Aneby

0380-45300

aneby@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 5 träffar

Bostadsrätt - Aneby

Skogsgatan 2 B

Pris: 560 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 4

Boarea: 109 m2

Visning: Lör 27 Jan 14:00 - 14:45

Villa - Aneby

Lommaryd Skogsgläntan 1

Pris: 535 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 105 m2

Tomtarea: 1 808 m2

Villa - Aneby

Lingonstigen 2

Pris: 1 695 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 160 m2

Tomtarea: 1 161 m2

Visning: Lör 27 Jan 13:00 - 13:45

Våra tjänster