Hultsfred

Hultsfred är naturligtvis mest känt för Hultsfredsfestivalen, tack vare den har hundratusentals människor glada minnen av vår fina trakt. Det tycker vi att trakten förtjänar, inte bara för festivalen utan på många olika meriter. Hultsfred är klassisk Småländsk mark, med ett typiskt Småländskt landskap med djupa skogar, små sjöar och vattendrag, ängar och röda stugor. Småstaden Hultsfred, med knappt en tredjedel av kommunens cirka 15 000 personer, puttrar av Småländsk livskraft, med ett envist näringsliv med många småföretag och ett ovanligt rikt kulturliv som en följd av musikfestivalerna.

Din lokala mäklare i Hultsfred

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Bryggerigatan 6 i Hultsfred, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hultsfred!

Boka fri värdering

Björn Stridh

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Bryggerigatan 6, 577 22, Hultsfred

0495-410 20

hultsfred@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Hultsfred

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 7 träffar

Villa - Målilla

Ängsvägen 8

Pris: 395 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 76 m2

Tomtarea: 915 m2

Visning: Mån 23 Apr 15:00 - 16:00

Tomt - Vena

Brunsvik

Pris: 280 000 kr

Tomtarea: 1 080 m2

Villa - Virserum

Storgatan 14

Pris: 1 200 000 kr

Antal Rum: 0

Boarea: 232 m2

Tomtarea: 624 m2

Våra tjänster