• Vinnare Kalmar Senior Event

  Ni var många som ville vara med och lösa vårt korsord som vi delade ut under Kalmar Senior Event.

  Vinnarna är Roy Gruvhagen, Kirsten Arvidsson, Kerstin Olsson, Ylva Torstensson, Lennart Simonsson, Mona Johansson, Ewy Thorell, Ann-Christin Modin, Birgitta Andreasson och Siri Ljung.

  Stort grattis och lycka till säger vi! Rätta lösningen är "SKICKA IN LÖSNINGEN".

  (Önskar någon få lösningen på korsordet kan ni mejla till kalmar@lansfast,se, så mejlar vi den till er).

 • Kalmars bobutik är bäst i Sverige när köpare och säljare får säga sitt!

  Kalmars bobutik är bäst i Sverige när köpare och säljare får säga sitt!

  Vi i Kalmar har blivit utsedd till Årets kvalitetsbobutik i Sverige, med landets mest nöjda köpare och säljare inom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Med ett kvalitetsindex på 4,78 (av 5) fick vi högst betyg bland Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings alla 159 bobutiker och drygt 700 medarbetare. Både säljare och köpare har fått lämna synpunkter på hur de uppfattar hela förmedlingsprocessen samt mäklarens agerande.

  Vi är så glada över detta, det är ett av de finaste priser man kan få. Sedan vi öppnade 2011 är det nu tredje gången vi får detta priset och det roliga är att vi för varje gång dessutom ökar vårt index.

  Hårt arbete, engagemang, långsiktighet, affärsmässighet och lyhördhet är några av ingredienserna som gjort att vi kunnat lyckas med detta.

  Historik:

  2012 - 4,59 av 5 (1:a pris)

  2013 - 4,67 av 5 (1:a pris)

  2014 - 4,72 av 5 (3:e pris)

  2015 - 4,78 av 5 (1:a pris)

  Avslutningsvis vill vi tacka alla säljare och köpare som vi haft genom åren och välkomna alla nya säljare och köpare till oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Norra Långgatan 17 i Kalmar.

  Hälsningar Magnus, Johanna och Emelie

 • Studentrabatt!

  Nu erbjuder vi 5 000 kr rabatt på mäklararvodet till dig som är student vid Linnéuniversitetet.

  Uppvisa giltig legitimation och studentlegitimation i samband med vårt möte och vid tecknande av förmedlingsuppdrag med ansvarig fastighetsmäklare hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kalmar. I samband med att du tecknar förmedlingsuppdraget kommer 5 000 kr dras av från ordinarie mäklararvode. Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kalmar.

  Erbjudandet gäller t.o.m. 2016-07-31.

Våra bostäder

Visa alla 14 träffar

Våra tjänster