Vimmerby

Oavsett om du aldrig har varit i våra trakter, känner du säkert till både Vimmerby och Hultsfred. Troligen förknippar du dem med Astrid Lindgren och musikfestival. Gott så! Men vi vill gärna också framhålla att detta är en väldigt trivsam del av Småland, med många ljuvliga mindre samhällen utöver centralorterna. Landskapet är grönt och böljande, rikt på vattendrag och charmerande miljöer med gärdsgårdar och röda stugor. Och på småländskt vis blomstrar näringslivet, här finns en uppsjö små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. Besöksnäringen är också viktig, Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby lockar nästan en halv miljon människor varje år. Kommunikationerna är bra, Kustpilen trafikerar järnvägen och förbinder Vimmerby och Hultsfred med Linköping, Oskarshamn och Kalmar.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sevedegatan 34 i Vimmerby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vimmerby!

Boka fri värdering

Besök oss

Sevedegatan 34, Vimmerby

0492-696 00

vimmerby@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 9 träffar

Villa - Vimmerby

Verkstadsgatan 9

Pris: 1 600 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 85 m2

Tomtarea: 931 m2

Visning: Mån 20 Nov

Villa - Gullringen

Första Tvärgränd 1

Pris: 290 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 119 m2

Tomtarea: 414 m2

Visning: Mån 20 Nov

Gård - Vimmerby

Tuna-Mantebo 126

Pris: 1 050 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 156 m2

Areal: 4 ha

Visning: Mån 20 Nov 16:00 - 16:30