Vimmerby

Oavsett om du aldrig har varit i våra trakter, känner du säkert till både Vimmerby och Hultsfred. Troligen förknippar du dem med Astrid Lindgren och musikfestival. Gott så! Men vi vill gärna också framhålla att detta är en väldigt trivsam del av Småland, med många ljuvliga mindre samhällen utöver centralorterna. Landskapet är grönt och böljande, rikt på vattendrag och charmerande miljöer med gärdsgårdar och röda stugor. Och på småländskt vis blomstrar näringslivet, här finns en uppsjö små och medelstora företag inom vitt skilda branscher. Besöksnäringen är också viktig, Astrid Lindgrens värld utanför Vimmerby lockar nästan en halv miljon människor varje år. Kommunikationerna är bra, Kustpilen trafikerar järnvägen och förbinder Vimmerby och Hultsfred med Linköping, Oskarshamn och Kalmar.

Din lokala mäklare i Vimmerby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sevedegatan 34 i Vimmerby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vimmerby!

Boka fri värdering

Besök oss

Sevedegatan 34, Vimmerby

0492-696 00

vimmerby@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 4 träffar

Villa - Södra Vi

Ivarsuddevägen 5

Pris: 1 250 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 174 m2

Tomtarea: 2 202 m2

Visning: Tor 25 Jan

Villa - Vimmerby

Drottninggatan 62

Pris: 1 850 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 5

Boarea: 143 m2

Tomtarea: 1 069 m2

Villa - Vimmerby

Spångenäs 726

Pris: 750 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 5

Boarea: 164 m2

Tomtarea: 1 570 m2