Alvesta

Nästa Alvesta, Alvesta nästa? Chansen att du har varit i lilla Alvesta är större än för de flesta orter i samma storleksordning. Järnvägsknuten Alvesta bindersamman Södra Stambanan med Kust till kust-banan och erbjuder därmed fjärrkommunikationer i klass med storstädernas. Men samhället är litet, knappt tiotusen invånare (lika många till bor i övriga kommunen). Alvestatrakten runt sjön Salen har varit bebodd i många hundra år. Idag är bygden charmfull på det typiskt småländska sättet – inklusive den där envisa entreprenörsandan som gör också mindre orter till näringslivsgrytor som bubblar av aktivitet och framtidstro.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralgatan 3 i Alvesta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Alvesta!

Boka fri värdering

Jonas Hellström

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Centralgatan 3, Växjö

0472-130 30

alvesta@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 13 träffar

Villa - Alvesta

Lantmannavägen 20

Pris: 1 475 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 154 m2

Tomtarea: 451 m2

Visning: Tis 03 Okt

Villa - Alvesta

Fjärilsvägen 16

Pris: 995 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 121 m2

Tomtarea: 886 m2

Visning: Tor 28 Sep

Villa - Alvesta

Blädinge Ekhamra 1

Pris: 2 650 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 140 m2

Tomtarea: 5 648 m2