• 10-årsjubileum

  I år firar vi 10-årsjubileum för våra bobutiker i Växjö och Alvesta. Med hög kompetens och god lokalkännedom förmedlar vi bostadsrätter, villor, gårdar och kommersiella fastigheter i Växjö och Alvesta med omnejd.

  2017 gav våra kunder oss högst index av fastighetsmäklarna i SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) kundnöjdhetsundersökning – för andra året i rad. Detta tack vare vår höga servicenivå och mäklare som förstår kundens behov.

  Funderar du på nytt boende? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig. Läs nedan om vår tjänst och jubileumserbjudande.

  JUBILEUMSERBJUDANDE Vi bjuder på flyttstädning! Vi bjuder på flyttstädning (efter RUT-avdrag) i din bostad efter försäljning! Gäller nya förmedlingsuppdrag tecknade 2018-01-15 t.o.m 2018-03-31. Kan ej kombineras med andra erbjudanden.

  Kontakta oss för mer information.

 • Var alltid redo för en bra affär!

  Förbered din bostadsförsäljning redan nu!
  Oavsett om och när du vill sälja din bostad vill du vara väl förberedd innan du går in i ditt livs största affär

  Se till att du får ett försprång®
  Tjänsten Försprång® förbereder med hjälp av dina lokala mäklare allt som går att förbereda i förväg. Ser till att dokumenten är skrivna och att fotograferingen är klar.

  Alltid redo för en bra affär
  Det gör att du kan ta de stora besluten innan, i lugn och ro. Sedan, efter förberedelsen, kommer du alltid vara redo för en bra affär. När du snabbt behöver sälja eller du får ett bra bud eller när du redan hittat en ny bostad till ett bra pris.

  Försprångsförsäljning ingår
  Dessutom ingår det att vi, om du vill, kan börja försprångssälja din bostad till speciellt utvalda och köpsugna, lite under radarn, innan du går ut på öppna marknaden. Det ger dig ett bra test av utgångspriset och med lite tur får du ett riktigt bra försprångsbud redan innan huset läggs ut.

  Få försprång® helt kostnadsfritt!
  Fyll i din intresseanmälan i formuläret här!

 • Kostnadsfri värdering

  Är du förberedd inför ditt bostadsköp? Vi hjälper dig med svaren!

  Vad är min nuvarande bostad värd? Måste jag betala skatt när jag säljer min bostad? Vad får jag kvar efter att jag sålt mitt boende? Hur mycket får jag låna? Vad behöver jag för försäkringar? Jag får pengar över och funderar över placering och pension?

  Vi har gratis rådgivning!

  BANK, FÖRSÄKRING OCH FASTIGHETSFÖRMEDLING - DET HÄNGER LIKSOM IHOP!

  Låt oss ge dig en skräddarsydd offert både vad gäller din bostadsförsäljning, finansiering av ditt bostadsköp och ditt försäkringsbehov!

  Ring oss på 0470-74 74 00 eller mejla vaxjo@lansfast.se så hjälper vi dig med allt som har med ditt boende att göra!

Våra bostäder

Visa alla 8 träffar

Villa - Vislanda

Gröna Gatan 23

Pris: 1 295 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 75 m2

Tomtarea: 990 m2

Visning: Tis 27 Feb

Bostadsrätt - Alvesta

Storgatan 5A

Pris: 845 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 74,5 m2

Rad-/Kedjehus - Alvesta

Hjortsbergavägen 21

Pris: 1 600 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 124 m2

Tomtarea: 450 m2

Våra tjänster