Lindesberg

Lilla Lindesberg är en väldigt trivsam liten stad i en lika trivsam liten kommun, det vet alla knappt 25 000 som bor här i trakten. Vi har fina sjöar alldeles intill, och Bottenån som stilla flyter genom centralorten. Vi njuter av båda sidor av myntet: stan är liten, liksom trakten, så allt är nära hela tiden. I Lindesberg är det gångavstånd mellan affärerna, restaurangerna, golfbanan och badhuset. Stora staden i form av Örebro ligger bara ungefär 40 kilometer bort och kommunikationerna är goda.

Din lokala mäklare i Lindesberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kristinavägen 49 A i Lindesberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lindesberg!

Boka fri värdering

Frida Lundin

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Kristinavägen 49 A, 711 21, Lindesberg

lindesberg@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 10 träffar

Bostadsrätt - Lindesberg

Kungsgatan 62 A

Pris: 375 000 kr

Antal Rum: 2,5

Boarea: 50,5 m2

Visning: Tis 06 Mar 17:00 - 17:30

Bostadsrätt - Nora

Vargtorpsvägen 3 G

Pris: 550 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 80 m2

Visning: Sön 25 Feb 13:00 - 13:30

Bostadsrätt - Lindesberg

Rosenkullavägen 4 B

Pris: 800 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2,5

Boarea: 96 m2

Våra tjänster