Vi samarbetar med...

Vi finns nära dig, kan dina kvarter, ditt närområde och din ort. Vi känner till marknaden och vad som är på gång i kommunen. Det är en förutsättning om man ska göra en bra bostadsaffär.

 • Länsförsäkringar Bergslagen

  Få gratis hemförsäkring på ditt nya boende i tre månader. Få upp till 20% rabatt på dina försäkringar genom att bli Guldkund hos Länsförsäkringar Bergslagen.
 • Länsförsäkringar Bergslagen Bank

  Få kostnadsfri ekonomisk rådgivning i samband med din husaffär.
 • Annonsering av bostaden på Blocket.se

  Din bostadsannons publiceras utan kostnad för dig som säljare på blocket.se/bostad. Enligt avtal mellan blocket.se och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ska den publiceras på blocket.se/bostad tre dagar innan den publiceras på hemnet.se.
 • AB Karl Hedin

  När du sålt eller köpt din bostad med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder AB Karl Hedin i Lindesberg dig att handla byggmaterial enligt "Byggmästaravtal 6000" i 6 månader från och med tillträdesdatum på fastigheten.
 • Annonsering av bostaden på hemnet.se

  Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 600-2100 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 300-1050 kronor.

Våra bostäder

Visa alla 11 träffar

Våra tjänster