Örebro

Staden är Sveriges sjätte till storleken, med i runda slängar 110 000 invånare. I kommunen bor drygt 140 000. Örebro är kommunens självklara centralort, och dessutom residensstad i länet. Från förr är staden känd som Skostaden. Nu är skofabrikerna borta, och även om det finns industri kvar präglas Örebro mer och mer av service, och utbildning. Här finns ju både universitet och universitetssjukhus – och förstås en massa skön stad att njuta av, och ett ljuvligt geografiskt läge vid Hjälmarens strand. Läget är strategiskt också, 16 mil från Stockholm och ungefär 25 mil till Oslo respektive Göteborg. Två järnvägsstationer och ett flertal större vägar sörjer för goda kommunikationer.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 4 i Örebro, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Örebro!

Boka fri värdering

Helene Lövgren

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Örebro

019-150 150

orebro@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 100 träffar

Bostadsrätt - Örebro

Trumpetaregatan 9A

Pris: 1 380 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 57 m2

Visning: Mån 27 Nov 17:15 - 17:45

Bostadsrätt - Örebro

Holländaregatan 10b

Pris: 2 795 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 112 m2

Bostadsrätt - Örebro

Termikgatan 45 C

Pris: 1 190 000 kr

Antal Rum: 1,5

Boarea: 30 m2