Bromölla

Bromölla är en klassisk skånsk bruksort på gränsen till Blekinge, vackert belägen invid Ivösjön. Havet är också alldeles nära. Livet har långa anor här – Bromölla har varit bebott av människor sedan Hedenhös, och dessförinnan diverse urtidsvidunder, om det vittnar svanhalsödlorna som står staty på torget. Det vet vi eftersom Bromölla är en av Sveriges fossilrikaste trakter. Bli inte förvånad om du hittar en hajtand i sanden någonstans. Bromölla är en liten och väldigt trivsam kommun, med stabila näringar och sprudlande föreningsliv. Kommunikationerna är goda, E22 passerar förbi och järnvägen trafikeras livligt. Du pendlar enkelt till närmaste större ort Kristianstad, och till Karlskrona eller Malmö också för den delen.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 42 i Bromölla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Bromölla!

Boka fri värdering

Agneta Roos

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 42, Bromölla

0456-64 66 40

bromolla@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 13 träffar

Bostadsrätt - Bromölla

Fjälkingegatan 4A

Pris: 295 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2

Boarea: 51,5 m2

Villa - Nymölla

Tostebergavägen 22

Pris: 950 000 kr

Antal Rum: 13

Boarea: 210 m2

Tomtarea: 1 635 m2

Visning: Tis 21 Nov 17:00 - 17:30

Bostadsrätt - Bromölla

Ivögatan 27 H

Pris: 225 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 79 m2

Visning: Sön 19 Nov 13:30 - 14:00