• Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder

  Pressmeddelande: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdhet inom fastighetsmäklarbranschen 2017. Kundnöjdheten mäts på en skala från 0-100 där branschen som helhet får betyget 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinner för andra året i rad med en kundnöjdhet på 73,0.

  – Att ha Sveriges nöjdaste kunder för andra året i rad är förstås extra hedrande. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har växt kraftigt det senaste året och SKI:s mätning är ett bevis på att vi samtidigt lyckats ta väl hand om det viktigaste vi har – våra kunder. Ambitionen att alltid vara en pålitlig och trygg aktör tillsammans med vår starka lokala förankring och fantastiska prestationer av medarbetarna är en stor del av förklaringen, säger Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  Om undersökningen
  Svenskt Kvalitetsindex av fastighetsmäklarbranschen genomfördes i maj 2017 genom telefonintervjuer med mäklarföretagens kunder, både köpare och säljare. Mätningen lyfter insikter om hur kunder upplever sin leverantör. Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Värdecheck

  Nu belönas du som redan är kund i Länsförsäkringar med en värdecheck. Läs mer i bifogad fil.

  Se bilaga

 • Sveriges nöjdaste kunder!

  Vi tillhör en organisation som ägs av kunderna själva och därför har kundens intresse i centrum. Kanske är det därför Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges mest nöjda kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2016. Tack för förtroendet!

  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svensk Kvalitetsindex undersökning för 2016 inom fastighetsmäklarbranschen och är alltså den aktör på marknaden som kunderna är mest nöjda med. Kundnöjdheten mäts på en skala som går från 0 – 100 och där branschen som helhet ligger på en kundnöjdhet på 68. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ligger på en kundnöjdhet på 73,2.
  Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Räntefritt bolån i 3 månader!

  Bostad, bolån och boendeförsäkring. Hos oss hittar du allt.
  Vi erbjuder dig tre månader räntefritt bolån utan kostnad när du köper din bostad hos oss.
  Välkommen att bli en av Sveriges mest nöjda kunder du också!
  Du som köper en bostad (villa, fritidshus eller bostadsrätt) genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads geografiska område erbjuds tre räntefria månader hypotekslån upp till 75 % av bostadens värde på den förmedlade fastigheten hos Länsförsäkringar bank.
  Erbjudandet gäller som längst till och med 2017-03-31

 • Bästa mäklare 2016!

  Hej och välkommen till Sveriges snabbast växande mäklare! Nu tar vi på oss ledartröjan!
  Trevligt att du hittade hit! Kanske du funderar på att sälja din bostad och flytta vidare? Det är du inte ensam om så här på sommarkanten, det vet vi av erfarenhet. Och troligen besöker du just oss därför att du värdesätter trygghet när du ska göra din stora affär, och värdesätter att din mäklare finns nära dig.

  Utmärkelsen Sveriges bästa företag som vi förärats efter en opinionsundersökning med mer än 10 000 deltagare är en fin bekräftelse på att vi gör rätt som satsar på trygga, kloka lösningar för både säljare och köpare. Ett exempel är vår tjänst Länsdeklarerat Plus. Läs gärna mer om den här

  Vi erbjuder på det hela taget en unik helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Kanske vill du börja med en värdering av din bostad?

  Varmt välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 • Vi på kontoret i Bromölla

  Det är vi som arbetar på kontoret i Bromölla.
  Vänligen kontakta oss om du vill sälja, köpa, värdera eller prata bostad.
  Agneta Roos, Christian Andersson, Nina Andersson och Loris Andersson

 • Vi erbjuder juridisk rådgivning

  Nu har vi även juridisk rådgivning i samband med din bostadsaffär. Det kan röra frågor angående samboavtal, äktenskapsförord, särkullbarn, arv och testamenten. Tryggt vare sig du säljer eller köper din bostad.
  Kontakta oss så berättar vi mer.

Våra bostäder

Visa alla 10 träffar

Bostadsrätt - Bromölla

Fjälkingegatan 4A

Pris: 295 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2

Boarea: 51,5 m2

Villa - Nymölla

Tostebergavägen 22

Pris: 950 000 kr

Antal Rum: 13

Boarea: 210 m2

Tomtarea: 1 635 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:00 - 11:30

Bostadsrätt - Bromölla

Ivögatan 27 H

Pris: 225 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 79 m2