Hässleholm

Du som inte är bekant med Hässleholm och trakten runtom, kanske mest tänker på Hässleholm som en järnvägsknut. Helt rätt! Hässleholm är en jätteviktig järnvägsknut, inte bara för Öresundsregionen utan faktiskt för Sverige. Men Hässleholm är såklart mycket mer. Landskapet här är samtidigt vilt och tamt – gott om vatten, med Finjasjön i spetsen, och djupa, trolska skogar. Men avstånden är korta, så det är aldrig långt till närmsta tätort för den som väljer att bo avskilt. Hässleholm självt är en modern, mycket levande större småstad – 20 000 invånare ungefär – med aktivt kulturliv, stabilt näringsliv och mycket goda kommunikationer. Tågpendla till jobb i Malmö? Ja, på 40 minuter.

Din lokala mäklare i Hässleholm

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Andra Avenyen 14 i Hässleholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hässleholm!

Boka fri värdering

Lena Danielsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Andra Avenyen 14, 281 21, Hässleholm

0451-29 23 23

hassleholm@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 6 träffar

Bostadsrätt - Hässleholm

Kaptensgatan 10

Pris: 595 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 2

Boarea: 62,7 m2

Bostadsrätt - Hässleholm

Bokebergsgatan 10

Pris: 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 75 m2

Visning: Mån 26 Feb 16:00 - 17:00

Bostadsrätt - Hässleholm

Mellankullagatan 6 B

Pris: 650 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 58 m2

Visning: Mån 26 Feb 17:00 - 17:30

Våra tjänster