• Fastighetsmäklare sökes!

  Vi söker drivna fastighetsmäklare som vill vara med på vår spännande tillväxtresa i Hässleholm

  Att vara fastighetsmäklare hos oss är inte som hos andra. Vårt varumärke är välkänt och står för tradition, trygghet och pålitlighet. Det innebär att vi har mycket att leva upp till. Kunderna kräver lite mer av oss och vi har ett ansvar att förvalta. Det tänker vi göra.

  I Hässleholmsområdet, som innefattar Osby och Östra Göinge kommuner, är upptagningsområdet stort. Vi verkar i en region med stor potential och har ett mycket gott samarbete med Länsförsäkringar bank och försäkring som vi även delar lokaler med. Som fastighetsmäklare hos oss är det enkelt att synas och det går det fort att göra sig ett namn på orten. Vi samverkar dessutom tätt ihop med kollegorna på kontoret i Kristianstad vilket skapar synergieffekter.

  Hos oss finns obegränsade affärsmöjligheter där du kan gå hur långt du vill. Vi är ett positivt och tillåtande gäng om knappt 10 personer fördelat på våra två kontor som har ett mycket välfungerande samarbete.
  Vi satsar både på at öka vår andel av marknaden för villor och bostadsrätter - men har även fokus på att växa inom förmedling av lantbruksfastigheter som är en stor del av Länsförsäkringars kunder.

  Som fastighetsmäklare hos oss får du chansen att arbeta med Sveriges mest nöjda kunder. Vårt mål är att dubblera våra marknadsandelar under de kommande åren och satsa vidare mot att bli nummer ett! Vill du vara med på resan?

  Hör av dig till Tobias Nordling på telefon 0707-22 95 62 eller skicka et mail till tobias.nordling@lansfast.se

 • Förbered din försäljning - få en solcellsladdare!

  Du som nu bokar ett möte inför din försäljning får en solcellsladdare vid besöket. Solcellsladdaren kan användas för att ladda upp mobiltelefoner och surfplattor och har även en inbygd powerbank.

  Detta erbjudande gäller oavsett om du ska sälja nu eller om du ska sälja senare - det lönar sig att vara väl förberedd och planera din affär i god tid.
  Vi erbjuder ett förutsättningslöst möte där vi berättar om tidsplan, om aktuellt marknadsvärde och hur set ser ut på marknaden, samt ger tips och råd på vad du kan göra för att öka värdet på din bostad.


  Hör av dig till oss för att boka en tid!

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder

  Pressmeddelande: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdhet inom fastighetsmäklarbranschen 2017. Kundnöjdheten mäts på en skala från 0-100 där branschen som helhet får betyget 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinner för andra året i rad med en kundnöjdhet på 73,0.

  – Att ha Sveriges nöjdaste kunder för andra året i rad är förstås extra hedrande. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har växt kraftigt det senaste året och SKI:s mätning är ett bevis på att vi samtidigt lyckats ta väl hand om det viktigaste vi har – våra kunder. Ambitionen att alltid vara en pålitlig och trygg aktör tillsammans med vår starka lokala förankring och fantastiska prestationer av medarbetarna är en stor del av förklaringen, säger Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  Om undersökningen
  Svenskt Kvalitetsindex av fastighetsmäklarbranschen genomfördes i maj 2017 genom telefonintervjuer med mäklarföretagens kunder, både köpare och säljare. Mätningen lyfter insikter om hur kunder upplever sin leverantör. Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Räntefritt bolån!

  Bostad, bolån och boendeförsäkring. Hos oss hittar du allt.
  Vi erbjuder dig tre månader räntefritt bolån utan kostnad när du köper din bostad hos oss.
  Välkommen att bli en av Sveriges mest nöjda kunder du också!
  Du som köper en bostad (villa, fritidshus eller bostadsrätt) genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads geografiska område erbjuds tre räntefria månader hypotekslån upp till 75 % av bostadens värde på den förmedlade fastigheten hos Länsförsäkringar bank.
  Erbjudandet gäller som längst till och med 2017-03-31

  Se bilaga

 • Våra mäklare i Hässleholm

  Det är vi som arbetar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Hässleholm. Vänligen kontakta oss om du vill sälja, köpa, värdera eller prata bostad.

  Lena Danielsson, Tobias Nordling, Anna Nord, Ulf Norrman och Sandra Axelsson.

 • Vi erbjuder juridisk rådgivning

  Nu har vi även juridisk rådgivning i samband med din bostadsaffär. Det kan röra frågor angående samboavtal, äktenskapsförord, särkullbarn, arv och testamenten. Tryggt vare sig du säljer eller köper din bostad.

Våra bostäder

Visa alla 17 träffar

Våra tjänster