Mäklare Helsingborg

Helsingborg

Föreställ dig en stad, en lagom stor stad, rik på såväl äldre som yngre avtryck i arkitekturen, där monumentala praktverk samsas med intima gathus, en grönskande stad som blickar ut över havet från både hamnar, promenader och ständer. Just det: Helsingborg. Sveriges åttonde stad, Skånes andra, och världens bästa tycker vi som bor här. Kommunikationerna är värdiga en större storstad, med flera Europavägar, knutpunkt för regional, lokal och nationell tågtrafik och färjetrafik till den stora grannen i väster, Danmark. Vi har tre större flygplatser i närheten, Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Malmö City Airport och förstås Copenhagen Airport. Näringslivet blomstrar, liksom kulturlivet, staden är stadd i stark utveckling. Och så är det fotbollslaget såklart!

Mäklare Helsingborg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sundstorget 8 i Helsingborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Helsingborg!

Boka fri värdering

Göran Lindohf

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Sundstorget 8, 251 06, Helsingborg

042-633 98 10

helsingborg@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Helsingborg

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 39 träffar
Rååvägen 90C - Bostadsrätt

Bostadsrätt - Råå

Rååvägen 90C

Pris: 895 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 53,5 m2

Visning: Mån 02 Jul 16:30 - 17:00

Fockstorpsvägen 232 - Gård

Gård - Mörarp

Fockstorpsvägen 232

Pris: 2 975 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 126 m2

Areal: 6,13 ha

Fyrverkaregatan 14B - Bostadsrätt

Bostadsrätt - Helsingborg

Fyrverkaregatan 14B

Pris: 485 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 38 m2

Visning: Mån 25 Jun 17:00 - 17:30

Våra tjänster