Helsingborg

Föreställ dig en stad, en lagom stor stad, rik på såväl äldre som yngre avtryck i arkitekturen, där monumentala praktverk samsas med intima gathus, en grönskande stad som blickar ut över havet från både hamnar, promenader och ständer. Just det: Helsingborg. Sveriges åttonde stad, Skånes andra, och världens bästa tycker vi som bor här. Kommunikationerna är värdiga en större storstad, med flera Europavägar, knutpunkt för regional, lokal och nationell tågtrafik och färjetrafik till den stora grannen i väster, Danmark. Vi har tre större flygplatser i närheten, Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Malmö City Airport och förstås Copenhagen Airport. Näringslivet blomstrar, liksom kulturlivet, staden är stadd i stark utveckling. Och så är det fotbollslaget såklart!

Din lokala mäklare i Helsingborg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sundstorget 8 i Helsingborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Helsingborg!

Boka fri värdering

Besök oss

Sundstorget 8, Helsingborg

042-633 98 10

helsingborg@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 44 träffar

Villa - Åstorp

Slånvägen 8

Pris: 1 495 000 kr

Antal Rum: 7

Boarea: 169 m2

Tomtarea: 1 131 m2

Villa - Ekeby

Jakobsgatan 1

Pris: 695 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 60 m2

Tomtarea: 639 m2

Visning: Mån 29 Jan 17:00 - 17:30

Rad-/Kedjehus - Ramlösa

Kummelgatan 152

Pris: 2 890 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 126 m2

Tomtarea: 270 m2

Våra tjänster