Vi samarbetar med...

Vi finns nära dig, kan dina kvarter, ditt närområde och din ort. Vi känner till marknaden och vad som är på gång i kommunen. Det är en förutsättning om man ska göra en bra bostadsaffär.

 • Annonsering av bostaden på hemnet.se

  Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 600-2100 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 300-1050 kronor.
 • Länsförsäkringar Skåne

  Passa på att teckna hemförsäkring hos Länsförsäkringar Skåne Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Länsförsäkringar Skåne ingen ersättning.
 • Annonsering av bostaden på Blocket Bostad

  Med Blocket Bostad visar vi alltid din bostad för de mest ivriga köparna i tre dagar innan den syns på andra sajter. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Bostad Blocket ingen ersättning.
 • Länsförsäkringar Bank

  Passa på att bli kund hos Länsförsäkringar Bank! Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Länsförsäkringar Bank ingen ersättning.

Våra bostäder

Visa alla 47 träffar

Våra tjänster