• Bankrådgivare på plats i Höganäs!

  Vi utökar och blir en till!
  Nu finns Benny Lindström, bankrådgivare från Länsförsäkringar Bank på plats hos oss på kontoret.
  Du når Benny på 042-633 82 27 eller benny.lindstrom@lansforsakringar.se
  Varmt välkommen att boka ditt möte!

 • Välkomna in till oss..!

  Vi har vårt kontor mitt i centrala Höganäs på Storgatan 46a.
  Varmt välkomna!

 • Nyproduktion i Folkparken och på Julivallen, mitt i centrala Höganäs

  Nyproduktion i Folkparken och Julivallen i Höganäs!

  Några hundra meter från havet, vid Höganäs centrum, hittar du våra nya bekväma bostadsrätter. Området består av 21 smakfulla radhus som bäddas in i en småskalig villabebyggelse. Pumpa cykeln och packa picknickkorgen. På ett par minuter är du nere på en av Sveriges bästa citybeaches, som ligger mitt i Höganäs. Bostadsrättsföreningen har ett ypperligt läge centralt i Höganäs. Väl utbyggda cykelvägar leder snabbt in till centrum och hamnen. Här finns också täta kommunikationer för dig som pendlar till närbelägna Helsingborg. Höganäs är porten till den mångsidiga Kullahalvön som erbjuder en uppsjö av fritidsaktiviteter. Golf, mountainbiking, grottexpeditioner, tumlarsafari, paddling, dykning, ridning, hantverk och konst - här finns något för alla. På andra sidan havet har du hela Sjælland med pärlorna Helsingör och Köpenhamn som utflyktsmål.

 • Upplev Lugnet...

  Lugnet är till för dig som vill leva bekväma, aktivt och socialt långt upp i åren, utan tröttsamma måsten. Den smarta bostadsformen är idealisk för dig som flyttar från en bostad som du ägt länge. Mot en låg insats blir du hyresgäst med förmånlig hyra, och insatsen får du tillbaka när du flyttar ut.
  Lugnets seniorboende består av 36 st. lägenheter med två, tre eller fyra rum, alla med inglasad balkong eller uteplats. All detaljer är uttänkta för bekvämlighet och enklaste möjliga skötsel- Högst upp på sjätte våningen finns ett generöst gemensamt vardagsrum med takterrass som erbjuder vidunderlig utsikt över bygden.

  Kontakta oss så får Ni veta mer, 042-33 17 50, 0725-66 16 90
  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Höganäs.

Våra bostäder

Visa alla 24 träffar

Våra tjänster