Kristianstad

Den danske kungen Kristian den IV lyckades på det hela taget ganska illa med sina äventyr utanför Danmark, men grundandet av Kristianstad 1614 var verkligen ett lyckat drag av honom. Det tycker alla vi knappt 40 000 som bebor hans skapelse i vad som nu är Skånes fjärde stad. I den närmare historien har Kristianstad präglats av sina regementen, och på senare decennier av högskola, livlig handel och de goda kommunikationerna som fört vår del av Skåne närmare Öresundsregionen. Stans läge i geografin är jättefint, med stora sjöar som Hammarsjön och Ivösjön, i närheten. Och förstås närheten till havet och härliga sandstränder.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tivoligatan 6 i Kristianstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kristianstad!

Boka fri värdering

Chatrine Andersson

Mäklarassistent

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Tivoligatan 6, Kristianstad

044-19 62 40

fastighet.kristianstad@lansforsakringar.se

Våra bostäder

Visa alla 17 träffar

Bostadsrätt - Kristianstad

Sadelmakaregatan 1C

Pris: 1 100 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 54 m2

Visning: Ons 07 Jun 18:00 - 19:00

Villa - Arkelstorp

Mannestadsvägen 13a

Pris: 975 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 91 m2

Tomtarea: 1 455 m2

Visning: Fre 02 Jun 18:00 - 19:00

Bostadsrätt - Fjälkinge

Folketshusvägen 7B

Pris: 495 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 55 m2

Visning: Tor 01 Jun 17:00 - 17:45