Kristianstad

Den danske kungen Kristian den IV lyckades på det hela taget ganska illa med sina äventyr utanför Danmark, men grundandet av Kristianstad 1614 var verkligen ett lyckat drag av honom. Det tycker alla vi knappt 40 000 som bebor hans skapelse i vad som nu är Skånes fjärde stad. I den närmare historien har Kristianstad präglats av sina regementen, och på senare decennier av högskola, livlig handel och de goda kommunikationerna som fört vår del av Skåne närmare Öresundsregionen. Stans läge i geografin är jättefint, med stora sjöar som Hammarsjön och Ivösjön, i närheten. Och förstås närheten till havet och härliga sandstränder.

Din lokala mäklare i Kristianstad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tivoligatan 6 i Kristianstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kristianstad!

Boka fri värdering

Charlott Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Tivoligatan 6, 291 22, Kristianstad

044-78 16 820

kristianstad@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 16 träffar

Villa - Tollarp

Sigrids väg 5

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 133 m2

Tomtarea: 941 m2

Visning: Fre 02 Mar

Villa - Färlöv

Södra Bjärlövsvägen 12

Pris: 1 795 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 4

Boarea: 113 m2

Tomtarea: 5 286 m2

Bostadsrätt - Kristianstad

Lönbladsgatan 5c

Pris: 1 695 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 90 m2

Våra tjänster