• Fastighetsmäklare till Kristianstad

  Att vara fastighetsmäklare hos oss är inte som hos andra. Vårt varumärke är välkänt och står för tradition, trygghet och pålitlighet. Det innebär att vi har mycket att leva upp till. Kunderna kräver lite mer av oss och vi har ett ansvar att förvalta. Det tänker vi göra.

  I Kristianstad täcker vi området ifrån Lönsboda uppe i norr till Kivik i söder – i stort sett hela vackra Österlen. Även i Hässleholmsområdet, som innefattar Osby och Östra Göinge kommuner, är upptagningsområdet stort. Vi verkar i en region med stor potential och har ett mycket gott samarbete med Länsförsäkringar bank och försäkring som vi även delar lokaler med. Som fastighetmäklare hos oss är det enkelt att synas och det går det fort att göra sig ett namn på orten.

  Hos oss finns obegränsade affärsmöjligheter där du kan gå hur långt du vill. Vi är ett positivt och tillåtande gäng om knappt 10 personer fördelat på våra två kontor som har ett mycket välfungerande samarbete.

  Som fastighetsmäklare hos oss får du chansen att arbeta med Sveriges nöjdaste kunder. Vårt mål är att dubblera våra marknadsandelar under de kommande åren och satsa vidare mot att bli nummer ett! Vill du vara med på resan?

  Din Profil:

  Vi söker en driven och engagerad lagspelare. Du är en skicklig säljare som förstår vikten av att leverera god kvalitét och bra service. Vi strävar hela tiden efter att vara marknadens mest attraktiva arbetsgivare och månar om att ge dig de rätta verktygen för att nå din fulla potential. Kompetensutveckling och personlig coachning är naturliga inslag i vår vardag. Givetvis erbjuder vi konkurrenskraftiga anställningsvillkor med pensionsavsättning, friskvård, garantilön m.m. Vill du investera i oss, så investerar vi i dig.

  Låter det intressant? Välkommen att ta en konfidentiell kontakt med franchisetagare Tobias Nordling, tel 0707-22 95 62, eller skicka din ansökan så snart som möjligt till tobias.nordling@lansfast.se. Urval sker löpande.

  Läs mer: https://emp.jobylon.com/jobs/15585-lansforsakringar-fastighetsformedling-fastighetsmaklare-till-kristianstad-och-hassleholm/

 • Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har Sveriges nöjdaste kunder

  Pressmeddelande: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling toppar Svenskt Kvalitetsindex ranking av kundnöjdhet inom fastighetsmäklarbranschen 2017. Kundnöjdheten mäts på en skala från 0-100 där branschen som helhet får betyget 68,4. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling vinner för andra året i rad med en kundnöjdhet på 73,0.

  – Att ha Sveriges nöjdaste kunder för andra året i rad är förstås extra hedrande. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har växt kraftigt det senaste året och SKI:s mätning är ett bevis på att vi samtidigt lyckats ta väl hand om det viktigaste vi har – våra kunder. Ambitionen att alltid vara en pålitlig och trygg aktör tillsammans med vår starka lokala förankring och fantastiska prestationer av medarbetarna är en stor del av förklaringen, säger Marcus Svanberg, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

  Om undersökningen
  Svenskt Kvalitetsindex av fastighetsmäklarbranschen genomfördes i maj 2017 genom telefonintervjuer med mäklarföretagens kunder, både köpare och säljare. Mätningen lyfter insikter om hur kunder upplever sin leverantör. Kundnöjdheten mäts i image, förväntan, prisvärdhet, lojalitet samt produkt- och servicekvalitet.

 • Räntefritt bolån!

  Bostad, bolån och boendeförsäkring. Hos oss hittar du allt.
  Vi erbjuder dig tre månader räntefritt bolån utan kostnad när du köper din bostad hos oss.
  Välkommen att bli en av Sveriges mest nöjda kunder du också!
  Du som köper en bostad (villa, fritidshus eller bostadsrätt) genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Länsförsäkringar Göinge-Kristianstads geografiska område erbjuds tre räntefria månader hypotekslån upp till 75 % av bostadens värde på den förmedlade fastigheten hos Länsförsäkringar bank.
  Erbjudandet gäller som längst till och med 2017-03-31

  Se bilaga

 • Våra mäklare i Kristianstad

  Det är vi som arbetar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Kristianstad. Vänligen kontakta oss om du vill sälja, köpa, värdera eller prata bostad.

  Malin, Charlott, Tobias och Chatrine

 • Vi erbjuder juridisk rådgivning

  Nu har vi även juridisk rådgivning i samband med din bostadsaffär. Det kan röra frågor angående samboavtal, äktenskapsförord, särkullbarn, arv och testamenten. Tryggt vare sig du säljer eller köper din bostad.

Våra bostäder

Visa alla 18 träffar

Tomt - Färlöv

Skiftesvägen 25

Pris: 500 000 kr

Tomtarea: 509 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:00 - 13:30

Bostadsrätt - Kristianstad

Floravägen 68

Pris: 1 395 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 72 m2

Bostadsrätt - Fjälkinge

Gamla vägen 98 A

Pris: 450 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 56 m2

Visning: Ons 24 Jan 17:00 - 17:30

Våra tjänster