Örkelljunga

I leende natur i nordvästra Skåne ligger Örkelljunga med nära 10 000 invånare. E4 passerar nära, och Skånetrafikens bussar erbjuder snabba transporter – bland annat trafikeras sträckan Örkelljunga–Helsingborg med dubbeldäckade expressbussar. Någon kilometer åt sydväst ligger Örkelljungas nyaste sjö, som bildats av framträngande grundvatten på den plats där man bröt sten till motorvägsbygget i Ekholm. Här i Örkelljungas stenbrott njuter både badare och dykare av det turkosskimrande vattnet. Trakten var fram till 1658 en av Danmarks utposter mot Sverige, och av sådan strategisk vikt att man uppförde en befästning här, Lyckstaborg, som sägs ha legat sydost om Örkelljunga kyrka.

Din lokala mäklare i Örkelljunga

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hallandsvägen 6 i Örkelljunga, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Örkelljunga!

Boka fri värdering

Besök oss

Hallandsvägen 6, Örkelljunga

0435-748 748

orkelljunga@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 6 träffar

Villa - Skånes Fagerhult

Bokelundagatan 6

Pris: 750 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 90 m2

Tomtarea: 1 955 m2

Fritidshus - Örkelljunga

Woodlands Country Club 49

Pris: 3 100 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 119 m2

Tomtarea: 165 m2

Industri - Örkelljunga

Kyrkolycke 1609

Pris: 3 900 000 kr

Tomtarea: 31 517 m2