Katrineholm

Från Katrineholm har vi nöjet att arbeta med en underbar trakt bestående av centralorterna i de respektive kommunerna Katrineholm, Vingåker och Flen. Kommungränserna spelar ingen större roll, detta är hjärtat av Sörmland – ett landskap som erbjuder högsta livskvalitet med underbar natur, rikligt med sjöar och vattendrag och ett rikt utbud av bra bostäder av alla slag. Du som funderar på att flytta från Stockholmsområdet (som ligger nästgårds) kommer kanske att särskilt lägga märke till hur mycket bostad du kan komma över här. Tätorterna här knyts ihop av goda kommunikationer, och Storstockholm ligger som sagt nästan lika nära som både havet och Hjälmaren, den största av de många sjöar vi njuter av här.

Din lokala mäklare i Katrineholm

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 2 i Katrineholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Katrineholm!

Boka fri värdering

Jeanette Carpman

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Stortorget 2, 641 30, Katrineholm

0150-366520

katrineholm@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Katrineholm

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 28 träffar

Villa - Katrineholm

Duveholmsgatan 8

Pris: 2 495 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 139 m2

Tomtarea: 1 253 m2

Visning: Mån 07 Maj 17:00 - 17:30

Villa - Vingåker

Repslagarvägen 96

Pris: 750 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 64 m2

Tomtarea: 800 m2

Visning: Tis 08 Maj 17:00 - 17:30

Industri - Katrineholm

Ljungvägen 21

Pris: 4 500 000 kr - Budgivning pågår

Tomtarea: 7 381 m2

Våra tjänster