Katrineholm

Från Katrineholm har vi nöjet att arbeta med en underbar trakt bestående av centralorterna i de respektive kommunerna Katrineholm, Vingåker och Flen. Kommungränserna spelar ingen större roll, detta är hjärtat av Sörmland – ett landskap som erbjuder högsta livskvalitet med underbar natur, rikligt med sjöar och vattendrag och ett rikt utbud av bra bostäder av alla slag. Du som funderar på att flytta från Stockholmsområdet (som ligger nästgårds) kommer kanske att särskilt lägga märke till hur mycket bostad du kan komma över här. Tätorterna här knyts ihop av goda kommunikationer, och Storstockholm ligger som sagt nästan lika nära som både havet och Hjälmaren, den största av de många sjöar vi njuter av här.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 2 i Katrineholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Katrineholm!

Boka fri värdering

Jeanette Carpman

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Katrineholm

0150-366520

katrineholm@lfs.se

Våra bostäder

Visa alla 23 träffar

Bostadsrätt - Katrineholm

Kyrkogatan 7C

Pris: 1 095 000 kr

Antal Rum: 3,5

Boarea: 77,6 m2

Visning: Mån 07 Aug 12:00 - 12:30

Villa - Katrineholm

Åsgatan 97

Pris: 2 495 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 94 m2

Tomtarea: 950 m2

Visning: Lör 05 Aug 10:30 - 11:30

Villa - Katrineholm

Furugatan 5

Pris: 2 695 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 127 m2

Tomtarea: 890 m2

Visning: Tis 08 Aug 17:00 - 17:45