Nyköping

Vår lilla stad är sannerligen kulturbygd – här finns spår av folk som bott för 4000 år sedan. Ganska naturligt, med tanke på kusten, Nyköpingsån och det rika landskapet. Idag njuter vi fortfarande i fulla drag av både stans underbara läge vid havet och skönheten inåt land, och gläds åt en levande stad med runt 30 000 invånare, blandad och härlig bebyggelse och mycket goda kommunikationer, lokalt och regionalt såklart, men också internationellt tack vare Stockholm-Skavsta flygplats som flyger till mer än 50 europeiska destinationer. Grannarna Linköping och Norrköping är det nära till, liksom Stockholm som bara ligger en timme bort.

Din lokala mäklare i Nyköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Västra Storgatan 4 i Nyköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nyköping!

Boka fri värdering

Joel Frändberg

Registrerad Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Västra Storgatan 4, Nyköping

0155 - 45 25 70

nykoping@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 14 träffar

Villa - Stigtomta

Nykyrkavägen 28

Pris: 2 475 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 150 m2

Tomtarea: 1 415 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:00 - 13:45

Bostadsrätt - Nyköping

Berzelievägen 3

Pris: 675 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 65 m2

Visning: Sön 28 Jan 14:30 - 15:00

Bostadsrätt - Nyköping

Svedelius väg 18

Pris: 675 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 40 m2

Våra tjänster