Botkyrka - Salem

Botkyrka är en kontrastrik och spännande miljö med jämförelsevis ung befolkning. Här kan du höra bortåt hundra olika språk, och röra dig mellan superurbana höghusområden och centra, och grönskande skog och äng, villaområden i trä och herrgårdar. Det finns flera sjöar med fina badplatser, och en kustremsa mot Östersjön i södra delen. Centralorten är Tumba, andra tätorter är Alby, Tullinge och Vårsta bland andra. Botkyrka är en del av Storstockholm och kommunikationerna är mycket goda med såväl tunnelbana som pendeltåg.

Din lokala mäklare i Botkyrka/Salem

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nyängsvägen 3 B, Botkyrka/Salem, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Botkyrka!

Boka fri värdering

Cecilia Eng

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Nyängsvägen 3B, 146 30, Tullinge

08-128 60 230

Botkyrka@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 39 träffar

Bostadsrätt - Tullinge

Kvällsvägen 10, 3tr

Pris: 2 300 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 118 m2

Visning: Sön 25 Feb 14:15 - 15:00

Bostadsrätt - Norsborg

Skarpbrunnavägen 9, 3tr

Pris: 1 295 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 1,5

Boarea: 45,5 m2

Bostadsrätt - Rönninge

Tallsätravägen 15 C

Pris: 2 200 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 52,5 m2

Våra tjänster