Haninge

Haninge bjuder, tycker vi själva, på bland det bästa Storstockholm över huvud taget har. Kommunen har massor av kust och en arkipelag med tusentals öar, kobbar och skär – bland de största och mest kända nämner vi gärna Utö, Muskö och Dalarö. Du som älskar naturen får inte heller missa Tyresta nationalpark, 20 kvadratkilometer stor, med äldre bebyggelse, skog, sjöar och vildmark. Tack vare goda kommunikationer i hela Haninge är det lätt att ta sig mellan den smått magiska landsbygden och skärgården och tätorterna.

Din lokala mäklare i Haninge

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss för att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Poseidons Gränd 3A i Haninge, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Haninge!

Boka fri värdering

Jonathan Karlöf

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Poseidons Gränd 3 A, Handen

08-29 92 92

haninge@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 32 träffar

Villa - Vendelsö

Fredriksbergsvägen 58

Pris: 3 895 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 133 m2

Tomtarea: 210 m2

Visning: Sön 28 Jan 12:00 - 12:45

Villa - Vega

Hallstens väg 12

Antal Rum: 4

Boarea: 138 m2

Tomtarea: 1 086 m2

Villa - Vendelsö

Smålandsvägen 32

Pris: 7 995 000 kr

Antal Rum: 8

Boarea: 180 m2

Tomtarea: 2 251 m2

Visning: Sön 28 Jan 12:00 - 13:00

Våra tjänster