Lidingö

Lidingö kallar sig Hälsans ö, och det med fog. För faktum är att vi mår bra av glittrande vatten och grönska, och sådant finns det ovanligt gott om här. Lidingö är en del av Stockholms skärgård, dess näst största ö (men inte större än att du alltid har nära till vattnet), och enligt en mätning från SCB faktiskt Sveriges mest grönskande tätort. Att all denna fägring ligger osedvanligt bra till, är liksom grädden på moset: tack vare Lidingöbanan och Norra länken är det väldigt nära till Stockholm och fjärrkommunikationer. Så Lidingö är med rätta populärt som boplats, inte bara för sina ofta undersköna villor på lugna och sköna lägen utan också för ett bra utbud av radhus och lägenheter.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Agavägen 1 på Lidingö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Lidingö!

Boka fri värdering

Madelene Hegethorn

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Agavägen 1, Lidingö

08-410 799 00

lidingo@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 29 träffar

Bostadsrätt - Lidingö

Högnäsvägen 11, 3 tr

Pris: 2 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 61,5 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:00 - 13:45

Bostadsrätt - Lidingö

Kolmårdsvägen 5, 2 tr

Pris: 2 495 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 68 m2

Visning: Sön 26 Nov 12:00 - 12:45

Bostadsrätt - Lidingö

Prismastigen 1

Pris: 7 495 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 118 m2

Visning: Tis 21 Nov 13:00 - 14:00