• Välkommen till mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder för tredje året i rad

  Dina mäklare på Lidingö

  SKI:s undersökning 2018 visar att vi har Sveriges mest nöjda kunder för tredje året i rad. Men bra kan alltid bli bättre och vi siktar på ännu nöjdare kunder nästa år. Fram till dess – stort tack för förtroendet!

  Hälsar Oscar, Daniel, Linnea, Lovisa, Madelene, Maléne, Tindra, Jonas & Viktor.

  Agavägen 1
  181 39 Lidingö
  Tel. 08-410 799 00
  lidingo@lansfast.se

 • Gilla oss på Facebook och Instagram

  Gilla oss på Facebook och Instagram för att få information innan alla andra om kommande försäljningar samt annan information.

 • Tryggt är inte tråkigt. Ska du sälja ditt hus får du en trygghetscheck värd 19 745 kr.

  Tryggt och lite tråkigt. Var kommer det uttrycket ifrån? Så är det ju inte, snarare tvärtom, åtminstone om du ska sälja ditt hus. Kan den som funderar på att köpa huset vara säker på att det är i bra skick kan du ofta räkna med att få lite bättre betalt. Och det är inte så tråkigt. En besiktning av huset lägger en bra grund för tryggheten. Därför hjälper vi dig gärna att boka en erfaren besiktningsman som besiktigar ditt hus för och upprättar en lagstadgad energideklaration till en kostnad av 12 750 kronor.

  Och eftersom vi inte bara är en fastighetsförmedling utan också ett försäkringsbolag har vi en försäkring som ersätter kostnader för ”dolda fel” som varken du eller köparen känt till, men som du kan bli skyldig att betala för. Med försäkringen, som kostar 6 995 kronor, slipper du oroa dig.

  Nu säger vi så här: Anlitar du någon av våra fastighetsmäklare för att sälja ditt hus bjuder vi på både besiktningen, energideklarationen och försäkringen. Erbjudandet är värt 19 745 kronor.
  Ring 08-410 799 00 eller maila på lidingo@lansfast.se så gör vi först en kostnadsfri värdering av ditt hus. Tryggt är roligt.

Våra bostäder

Visa alla 26 träffar

Våra tjänster