Nacka

Nacka är en egen kommun, men samtidigt en del av Stockholms tätort – en väldigt fin del, glittrigt belägen vid Nacka ström, Järlasjön och inloppet till Stockholm. Länge präglades Nacka av en blandning mellan industriområden och villakvarter. Bland de sistnämnda märks inte minst Birka, ett vackert villaområde som började bebyggas för nästan 150 år sedan. Sedan dess har mycket hänt, Nackaborna bor i alla möjliga sorters hus och lägenheter. Industriprägeln är borta, och i dess ställe finns nu en blomstrande servicesektor. Stockholms centrum ligger bara fem kilometer från Nacka och kommunikationerna är mycket goda.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Smedjegatan 6 i Nacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nacka!

Boka fri värdering

Olof Edelsvärd

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Smedjegatan 6 vån 3, Nacka

08-120 23 890

nacka@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 37 träffar

Bostadsrätt - Nacka

Fredrik Jahns Gränd 10

Pris: 2 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 72,5 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:30 - 14:15

Bostadsrätt - Nacka

Finnbergsvägen 18

Pris: 3 250 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 47 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:00 - 11:45

Bostadsrätt - Nacka

Ektorpsvägen 13

Pris: 2 800 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 58 m2