Nynäshamn

Nynäshamn … nog är det ett vackert namn centralorten i våra trakter har? Det riktigt smakar av hav och sommar – men Nynäshamnstrakten är riktigt bra året om, det försäkrar vi. Detta är det södraste av Stockholms skärgård, bara sex mil från Stockholm (det går pendeltåg förstås). Du kan bo lite hur du vill här, i moderna småhus likaväl som pittoreska trävillor nära vattnet, eller i bostadsrätt. Nynäshamn är en charmig småstad, störst i kommunen med sina knappt 15 000 invånare. Här saknar du inget vad gäller livskvalitet, utom möjligen storstadens puls och sjå. Centrala Stockholm skuttar du till med pendeltåget, en möjlighet många använder dagligen för att åka till jobbet. Eller rättare sagt: för att åka hem från jobbet.

Din lokala mäklare i Nynäshamn

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nynäsvägen 11 i Nynäshamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Nynäshamn!

Boka fri värdering

Albin Niklasson

Registrerad Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Nynäsvägen 11, Nynäshamn

08-520 120 40

nynashamn@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 19 träffar

Bostadsrätt - Nynäshamn

Odins väg 16

Pris: 1 295 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 67 m2

Bostadsrätt - Nynäshamn

Mörbyvägen 60

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 66 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:30 - 14:15

Villa - Sorunda

Hoxlabacken 6

Pris: 3 495 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 130 m2

Tomtarea: 1 148 m2

Visning: Sön 28 Jan 12:00 - 13:00

Våra tjänster