Sigtuna

Om vi säger Sigtuna, vad tänker du då? Namnet klingar av ålder och historia, med fullt fog: Sigtuna är Sveriges första egentliga stad. Den grundades för mer än tusen år sedan, i skiftet mellan vikinga- och medeltid. Sigtunatrakten är följaktligen ett riktigt paradis för dig som är intresserad av historia och fornminnen. Dagens Sigtuna är ett piggt charmtroll, präglat av pittoreska trähus, prång och gränder – och kyrkor förstås. Centralorten Märsta är betydligt större med sina kring 25 000 invånare. Här finns också goda kommunikationer med egen järnvägsstation, och Arlanda flygplats ligger inte långt bort. Hela kommunen är i en expansiv fas, något som gör avtryck i näringslivet, i kulturlivet och i vardagen för oss som bor här.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nymärstagatan 14B i Märsta, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Sigtuna!

Boka fri värdering

Besök oss

Nymärstagatan 14B, Märsta

08-588 312 80

sigtuna.bobutik@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 23 träffar

Bostadsrätt - Rosersberg

Rosersbergsvägen 31

Pris: 1 075 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 23 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:15 - 13:45

Bostadsrätt - Upplands Väsby

Påskvippegatan 15

Pris: 4 250 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 126 m2

Bostadsrätt - Märsta

Sätunavägen 24 D

Pris: 1 450 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 52,5 m2

Visning: Sön 19 Nov 15:00 - 15:30