Solna

Här i Solna och Sundbyberg är det på sätt och vis väldigt trångt och småttigt; Sundbyberg är Sveriges minsta kommun till ytan, och Solna är tredje minst (Burlöv i Skåne är andra). Men det får ändå plats drygt 100 000 människor i Solna och Sundbyberg, som trivs väldigt bra med att bo i små kommuner som ligger inbäddade i huvudstadsområdet, späckade med Storstockholms hela utbud, kommunikationer, service och möjligheter. Här finns Haga och Råsunda, och som alltid i Mälardalen – vattnet, vattnet, vattnet.

Din lokala mäklare i Solna

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 17 i Solna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra bostadsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Solna-Sundbyberg!

Boka fri värdering

Armin Siggesjö

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Centralvägen 21, 171 68, Solna

08-82 12 00

Solna@lansfast.se

Vi som jobbar i bobutiken i Solna

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 90 träffar

Bostadsrätt - Solna

Jonstorpsvägen 20, vån 5

Pris: 2 995 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 81 m2

Bostadsrätt - Solna

Kyrkbacken 12

Pris: 2 395 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 3

Boarea: 80,5 m2

Visning: Mån 23 Apr 17:30 - 18:00

Bostadsrätt - Solna

Evenemangsgatan 24

Pris: 2 895 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 43 m2

Våra tjänster