Älvsjö - Fruängen

I vår del av Stockholm kan du botanisera bland det mesta av det bästa för oss som vill bo centralt och modernt och leva bekvämt och aktivt – ett litet, litet snäpp från den allra innersta stadskärnan. Den håller vi tätt intill, bara. I våra stadsdelar är utbudet, servicen och kommunikationerna bästa möjliga, liksom variationen när det gäller olika typer av boenden; smått och stort, gammalt och nytt, urbana eller lantliga omgivningar. Vi pratar klassisk Stockholmsmark, även om Hägersten seglat upp och blivit lite extra populärt på senare år. Inte konstigt. Här finns ju som sagt det mesta av det bästa.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vantörsvägen 272 i Hägersten, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Älvsjö-Fruängen!

Boka fri värdering

Besök oss

Vantörsvägen 272, Hägersten

08-400 29 800

alvsjofruangen@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 15 träffar

Bostadsrätt - Älvsjö

Stamgatan 63

Pris: 2 650 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 95 m2

Visning: Sön 01 Okt 15:00 - 16:00

Bostadsrätt - Hägersten

Ada nilssons gata 13, 6 tr

Pris: 2 450 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 46 m2

Visning: Mån 25 Sep 17:30 - 18:00