Bandhagen

Bandhagen, eller Bandis som stadsdelen kallas kärvänligt ibland, är omnämndes i rullorna första gången redan 1677. Då var Bandhagen ett torp. Idag är Bandhagen ett härligt litet stycke Stockholm i Söderort, söder om stan längs gröna linjen. Bebyggelsen i Bandhagen är mycket typisk för stadsplaneidealen som rådde i mitten av 1900-talet med sina låghus som bildar grönskande gårdar och punkthus som ger karaktär åt siluetten. I Bandhagen finns allt för den som gillar att leva stadsmässigt, nära både citypuls och lantligare lugn, med eller utan familj.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Rangstaplan 5 i Högdalen Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Bandhagen!

Boka fri värdering

Johan Sandberg

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Rangstaplan 5, Bandhagen

08-562 88 910

bandhagen@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 21 träffar

Bostadsrätt - Bandhagen

Skebokvarnsvägen 321

Pris: 2 200 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 31 m2

Bostadsrätt - Bandhagen

Sjösavägen 17

Pris: 2 200 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 30 m2

Bostadsrätt - Bandhagen

Vintrosagatan 52

Pris: 1 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 80 m2

Visning: Sön 26 Nov 13:00 - 14:00