Enskede

Du vänder dig till oss om du vill bo ett enda litet snäpp utanför det centralaste av Stockholm, där servicen är komplett, kommunikationerna täta, utbudet stort – och du är så nära city det går utan att faktiskt vara där. Här kan du bo stadsmässigt eller halvlantligt, gatubrusigt eller grönskande vid vattnet – lite som det brukar vara i Stockholm, helt enkelt. Våra stadsdelar bär på historia från bronsåldern, så här finns djup och kontrast, urtida och modernt, gravhögar och punkthus.

Din lokala mäklare i Enskede

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sofielundsvägen 9c i Enskede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Enskede!

Boka fri värdering

Johan Sandberg

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Sofielundsvägen 9C, 121 32, Enskede

08-410 69 800

enskede@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 45 träffar

Bostadsrätt - Älvsjö

Malmköpingsvägen 91

Pris: 4 995 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 102 m2

Visning: Sön 04 Mar 14:00 - 15:00

Bostadsrätt - Stockholm

Virkesvägen 19D

Pris: 4 295 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 54 m2

Bostadsrätt - Årsta

Ymsenvägen 5

Pris: 2 795 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 55,5 m2

Visning: Sön 25 Feb 14:15 - 15:00

Våra tjänster