Kista/Tensta

I våra stadsdelar väster om centrala Stockholm innehåller rikligt med kontraster och variation. Det är inte särskilt längesen Västerort bestod av gårdar, åkrar, skog och äng, men idag präglas Västerort (som hela området kallas) av urbana miljöer, stadsmässighet och infrastruktur. Kista, Stockholms yngsta stadsdel, sticker ut som ett centrum för spännande näringsliv med fokus på IT, med företag som Ericsson, IBM och Samsung och filialer till Kungliga tekniska högskolan, Kista Science Tower med 32 våningar, och mycket mer. En spännande del av Storstockholm med många möjligheter!

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Arne Beurlings Torg 9B i Kista, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Kista!

Boka fri värdering

Joel Nylund

Registrerad Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Arne Beurlings Torg 9B, Kista

08-128 601 00

kista@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 24 träffar

Rad-/Kedjehus - Spånga

Hjulsta backar 18B

Pris: 2 950 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 107 m2

Tomtarea: 108 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:00 - 11:50

Bostadsrätt - Spånga

Mellingebacken 8

Pris: 1 295 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 42 m2

Visning: Sön 19 Nov 12:30 - 13:00

Bostadsrätt - Järfälla

Engelbrektsvägen 41A, våning 7/8

Pris: 2 895 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 70 m2