Kungsholmen

Välkommen till bobutiken på Kungsholmen, mycket centralt i Stockholm. Du kan utan vidare promenera hit från centralstationen. Så får du se en del mycket typiska Stockholmsvyer när du ändå håller på. Ett fascinerande faktum om Kungsholmen och Essingeöarna är att de var i stort sett obebyggda fram till 1700-talet, och var för mindre än hundra år sedan en lantlig idyll med små stugor och trädgårdar. Nu pulserar de av storstadsliv och bebyggelse, självklart med fina parker och grönområden i behåll, och bebos av närmare 65 000 människor som av allt att döma trivs väldigt bra. Inte undra på, med fantastiska kommunikationer, landets kanske rikaste storstadsutbud, arkitektonisk charm och Mälarens vatten som närmsta granne.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

Boka fri värdering

Våra bostäder

Visa alla 18 träffar

Bostadsrätt - Stockholm

Rålambsvägen 54, 2tr

Pris: 3 195 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 41 m2

Visning: Sön 19 Nov 13:30 - 14:30

Bostadsrätt - Stockholm

Celsiusgatan 7, 3tr

Pris: 2 990 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 32 m2

Visning: Mån 20 Nov 17:30 - 18:00

Bostadsrätt - Stockholm

Alströmergatan 32F, 1½tr

Pris: 2 695 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 28 m2

Visning: Sön 19 Nov 15:00 - 15:45