Vasastan

Vår stadsdel är en del av Norrmalm och ligger mycket centralt i Stockholm, och är också väldigt Stockholmsk. Det syns på arkitekturen – stora delar av bebyggelsen här uppfördes mellan 1880 och 1925. Ta gärna en promenad längs Kungsholmens norra strand, så ser du undersköna Vasastan på andra sidan Karlbergsjön, med fina landmärken som St Eriksbron och Karlbergs slott. Även om du är ny här, lär du känna igen dig. Vasastan syns i otaliga svenska filmer och tv-serier, och om inte annat känner du igen gatunamn som Sveavägen och Odengatan, eller platser som Observatorielunden, Sabbatsbergs sjukhus och Vasaparken (som var Astrid Lindgrens utsikt från Dalagatan där hon bodde i över 70 år. Kom och trampa genuin Stockholmsmark!

Din lokala mäklare i Vasastan

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Upplandsgatan 51 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vasastan!

Boka fri värdering

Besök oss

Upplandsgatan 51, Stockholm

08-128 60 220

vasastan@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 47 träffar

Bostadsrätt - Stockholm

Ingemarsgatan 7, 4 tr

Pris: 3 250 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 35 m2

Bostadsrätt - Stockholm

Upplandsgatan 77, 2 tr

Pris: 8 995 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 107 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:30 - 14:15

Bostadsrätt - Stockholm

Rödabergsgatan 12

Pris: 3 395 000 kr

Antal Rum: 1

Boarea: 42 m2

Visning: Sön 28 Jan 12:00 - 12:45

Våra tjänster