Täby

Hört talas om Estrid Sigfastsdotter? Hon var en mäktig vikingakvinna som levde här för sisådär tusen år sedan. Mycket har hänt sedan dess, men minnet av Estrid lever kvar i Runriket, världens runtätaste område. Mycket besöksvärt! Och då får du uppleva resten av sköna Täby också. Täby är en trakt i stark utveckling, strategiskt belägen nära Stockholm och Arlanda med mycket goda kommunikationer, och satsar rejält på att följa med i storstadsregionens expansion. Landskapet är rikt på såväl grönska som vatten och samhällsservicen är god. Shopping? Tja, Täby har ett av Europas största köpcentra. Så om du besöker oss, var beredd på att du kanske inte vill åka igen!

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Esplanaden 14 i Täby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Täby!

Boka fri värdering

Cecilia Widmark

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Esplanaden 6, Täby

08-500 690 00

taby@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 83 träffar

Bostadsrätt - Täby

Radarvägen 24, 4tr

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 59,5 m2

Visning: Tor 23 Nov 17:30 - 18:00

Bostadsrätt - Täby

Radarvägen 17

Pris: 2 195 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 83 m2

Visning: Sön 26 Nov 11:00 - 11:30

Bostadsrätt - Danderyd

Mörbyleden 20, vån 5

Pris: 4 950 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 90,5 m2

Visning: Sön 26 Nov 14:30 - 15:00