Tyresö

Om du är nyfiken på Tyresö för naturens skull är du i gott sällskap, med all rätt. Här finns rikligt med kust, sjöar, vattendrag, öar och skog, och utflyktsmål som Tyresta nationalpark och fantastiska Tyresö slott med sin underbara park. Det mesta av bebyggelsen i Tyresö ingår i Storstockholm och kommunikationerna är bra – unikt Storstockholm är att kollektivtrafiken bedrivs helt med buss, här går alltså inga tåg varken ovan eller under jord. Att bo här är populärt, och det byggs en del nya småhus och lägenheter på olika håll i Tyresö, ofta naturnära – det är liksom naturen och landskapet som är poängen med Tyresö, tycker nog de flesta av oss som redan bor här.

Din lokala mäklare i Tyresö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Tyresö Centrum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Tyresö!

Boka fri värdering

Besök oss

Bollmoravägen 24F, Tyresö

08-128 60 240

tyreso@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 7 träffar

Bostadsrätt - Tyresö

Granitvägen 34B

Antal Rum: 2

Boarea: 66 m2

Rad-/Kedjehus - Tyresö

Västra Rudstigen 8

Pris: 3 200 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 4

Boarea: 93 m2

Tomtarea: 112 m2

Bostadsrätt - TYRESÖ

Granitvägen 32 A

Antal Rum: 3

Boarea: 80 m2

Våra tjänster