Upplands Väsby

Välkommen till bobutiken i Upplands Väsby, en behändig och bra ort med ungefär 40 000 trevliga grannar. Ganska litet och nätt alltså, med mycket goda kommunikationer i form av E4:an, bussar och pendeltåg på Ostkustbanan. Centrala Stockholm är bara 20 kilometer bort. I Upplands Väsby finns också ett fint centrum med stort utbud av shopping, service och upplevelser. Upplands Väsby erbjuder också ett ovanligt brett utbud av skolor, varav flera med specialinriktningar som fotboll, musik och naturvetenskap. Ett sprudlande näringsliv och rikt föreningsliv ser till att tillvaron aldrig behöver vara tråkig. Här finns alltid något att göra, något smultronställe att besöka, för alla åldrar och intressen.

Din lokala mäklare i Upplands Väsby

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Centralvägen 2F i Upplands Väsby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Upplands Väsby!

Boka fri värdering

Besök oss

Centralvägen 2F, Upplands Väsby

08-588 312 80

upplandsvasby@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 52 träffar

Bostadsrätt - Upplands Väsby

Kvarnvägen 11

Pris: 2 995 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 80 m2

Bostadsrätt - Upplands Väsby

Stallgatan 12B

Pris: 1 895 000 kr

Antal Rum: 2

Boarea: 66 m2

Visning: Sön 28 Jan 14:45 - 15:15

Bostadsrätt - Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 26

Pris: 2 150 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 82,5 m2

Visning: Sön 28 Jan 13:45 - 14:15

Våra tjänster