Vallentuna

Här sitter vi på fantastisk, vild natur, ett havs- och stadsnära läge, ett mycket levande näringsliv, kulturliv och föreningsliv – allt du behöver för ett gott liv, kort sagt. Kommunikationerna till resten av regionen – Stockholm, Norrtälje, Sigtuna, kusten och skärgården – är goda, och det finns alltid något att göra. I centralorten Vallentuna finns ett nytt kulturhus, och kommunen har sevärdheter som Runriket med kring 50 runstenar från 1000-talet. Bo i lägenhet, villa, par- eller radhus eller skaffa dig ett fritidsparadis, här finns variationen och utbudet.

Vi lokala mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Allévägen 8 i Vallentuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vallentuna!

Boka fri värdering

Sami Uzunkaya

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Vallentuna

08-511 70 222

vallentuna@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 6 träffar

Villa - Vallentuna

Smultronvägen 10

Pris: 3 295 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 6

Boarea: 159 m2

Tomtarea: 617 m2

Villa - Vallentuna

Blåbärsvägen 22

Pris: 4 595 000 kr

Antal Rum: 6

Boarea: 124 m2

Tomtarea: 1 008 m2

Villa - Vallentuna

Lagmansvägen 22

Pris: 6 495 000 kr - Budgivning pågår

Antal Rum: 7

Boarea: 186 m2

Tomtarea: 1 293 m2